Challenger sales go to market

Løsningssalg

Skab succes gennem den strategiske dialog med de rigtige mennesker i jeres kunders organisation. Vi lærer dine sælgere at stille de rigtige spørgsmål, vurdere dialogen og udfordre kundens forretningsgrundlag.

For få beslutninger og for lange beslutningsprocesser?

Vi lærer dine sælgere at sætte scenen for diskussionen, udfordre jeres kunder og præsentere den løsning, der matcher deres behov.

Mange sælgere finder det udfordrende at tale med nye stakeholders og beslutningstagere i kundens organisation. De er tilbageholdende med at tage del i de strategiske diskussioner eller udfordre kundens perspektiv på deres forretning. Men det vil vi gerne lave om på.

Vi viser dine sælgere, hvordan de kan levere værdi ved at stille spørgsmålstegn ved dine kunders syn på deres forretning. Vi lærer dem at skabe kontakt til de rigtige mennesker i jeres kunders organisation, og sammen definere behovet og hvilken løsning der kan skabe mest værdi.

På vores to-dags workshop arbejder vi med at:

  • Gennemføre de hårde kundesamtaler med succes
  • Stille de rigtige spørgsmål for at afgøre, om du taler med den rigtige person
  • Udfordre status quo og præsentere nye muligheder for kunden

Denne workshop kræver mere af deltagerne end vores andre workshops. Hvis I allerede har en veldefineret, testet og unik Value Proposition, og hvis i har en stærk synergi mellem strategi og salg, er denne workshop perfekt for jer.

Vores udvalg af blogindlæg her om Insight Selling kan hjælpe jer til at finde frem til, hvilken workshop der passer til jeres udviklingsstadie.

Hvis ikke, anbefaler vi først og fremmest en personlig og uforpligtende samtale for at afklare mulige indgangsvinkler til salgsudvikling.

Jeg vil gerne vide mere.

Book et 20 minutters online møde med Christian Schönström-Lund

Her kan du læse mere om, hvordan bl.a. Symantec og konsulentvirksomheden Lindeblad har anvendt workshoppen i sin hverdag

Symantec logo referencer

“Christian fra Inspired Communication har ved flere lejligheder faciliteret workshops hos Symantec, hvor målet først og fremmest har været at få nye kunder. Vi har hver gang opnået rigtig gode resultater, fået ny viden og, ikke mindst, oplevet en engageret konsulent, som har været god til at sparre med alle vores medarbejdere – fra de relativt nyansatte til de meget erfarne. Jeg kan varmt anbefale Inspired Communications tilgang og ser frem til at arbejde sammen med Christian igen i fremtiden.”

Thomas Jakobsen, Channel Sales Manager
Lindeblad logo referencer

“Vi har haft Christian ude til 2 workshops, hvor vi ønskede at øge vores salg. Allerede efter 2 uger stod vi med 3 konkrete tilbud på lidt over 150.000 kr. Vi har fået bedre bundlinje, flere og stærkere relationer, og vi har som medarbejdere alle udviklet os. Ret gode resultater – specielt set i lyset af at det skete på 2 workshops”

Jacob Lindeblad, Lindeblads direktør Se også referencehistorie her