Whiteboard Telling

Skab bemærkelsesværdige og unikke præsentationer som dit publikum vil huske dig for. På denne workshop lærer du at holde modtagerens fokus fra start til slut. Uden PowerPoint.

Fang dit publikums opmærksomhed og brænd igennem med simple teknikker

Mens du læser dette, er der sikkert nogle af dine kolleger, som står midt i en PowerPoint præsentation. Statistisk set går der ikke lang tid, før du selv kaster dig ud i endnu et slide show.

I dag, og hver eneste dag i løbet af året, holdes der 30 millioner PowerPoint præsentationer. Hvor mange af dem tror du bliver husket dagen efter?

Vi har brug for PowerPoint til at støtte os – til at flytte opmærksomheden lidt væk fra os selv og til at kunne lave en præsentation i sidste øjeblik, så det i mindste ser ud som om, vi har forberedt os.

Men hvis du selv kan se, hvor uoriginalt det ofte er, kan dine tilhørere også, når det er dig der præsenterer. Vi tilbyder dig derfor et langt bedre alternativ.

På denne workshop arbejder du med dine egne budskaber, og du kommer til at skabe din egen præsentation. Du lærer at fokusere på dine lytteres udfordringer og at præsentere overbevisende løsninger. Du lærer at fortælle en relevant, interessant og inspirerende historie, som folk kan huske.

Jeg vil gerne vide mere.

Book et 20 minutters online møde med Christian Schönström-Lund

Herunder kan du hører fra tidligere deltagere, og hvad de har fået ud af vores Whiteboard Telling workshop

Det var en fornøjelse at se, hvor engagerede vores partnere var i de opgaver, de fik stillet i løbet af dagen. Efter en spændende præsentation, som gav os alle sammen ny og relevant viden om beslutningsteori og praksis, lykkedes det alle vores partnere at omsætte deres velkendte PowerPoint præsentationer til nye og fængende historier. Partnerne var begejstrede for workshoppen, som fik de bedste evalueringer af et partnerarrangement igennem længere tid

Dorthe Hietala, Channel Marketing Manager, IBM
Nets logo referencer

Jeg er MEGET imponeret over Christians måde at formidle kursets indhold på. Han har en enorm viden om, hvordan vores hjerner påvirkes af de små ting vi tegner/skriver på et whiteboard, og hvor vigtigt det er at holde orden i fortællingen og gøre den personlig for at fange og fastholde modtagerens interesse. Kan varmt anbefale dette kursus til alle der har brug for at sælge sit produkt/ide. Det er jo i virkeligheden det vi prøver på, hver gang vi slår en streg på et whiteboard

Helle Haug, Service Delivery Manager, Nets Se også referencehistorie her
EG logo referencer

At man på så kort tid kan få lyst til at droppe Power Point og lære at gøre sin præsentation levende – det kræver en dygtig og spændende underviser – det formår Christian. Han kan med få redskaber vise og udfordre en til at have lysten til at arbejde videre med udfordringen – et liv ud Power Point

Camilla Trier Wolbro, Kundekonsulent, EG
KPMG logo referencer

Tak for en inspirerende dag. Jeg var helt høj, da jeg gik derfra! Koblingen mellem kommunikation og den videnskabelige vinkel fra hjerneforskningens verden gjorde, at det ikke blev for “sælgeragtigt”. Jeg er imponeret over, så meget du involverede dig – det er rigtig rart at have en underviser, der ikke bare lirer en hyldevare af!

Christine Dalager, Personal Assistant, KPMG Se også referencehistorie her