Mersalg

Mersalg

Få maksimalt udbytte af jeres kunderelationer

Står vækst øverst på jeres agenda? Så er mersalg den hurtigste vej. Vi lærer dine sælgere at arbejde struktureret med segmentering og mersalg, så de kan øge værdien af jeres kunderelationer.

I lærer at støtte op om jeres mersalgsstrategi i både salg og marketing, og I får værktøjer til at øge jeres hitrate, skabe mere værdifulde ordrer og blive “Trusted Advisors” hos jeres kunder.

Få det meste ud af jeres kundereferencer.

På denne workshop giver vi jer konkrete værktøjer til at løfte jeres mersalgspotientiale. Vi gennemgår spørgeteknikker, der vil give målbar viden om kundens anvendelse af jeres løsninger. I lærer at anvende de interviews til at forbedre jeres relation til kunden og bruge dem som afsæt til at skabe mersalg.

Vi støder ofte på salgsafdelinger, der ser et stort vækstpotentiale hos eksisterende kunder, men ofte bliver det potentiale blot adresseret ved ”inspirationsworkshops” en gang i kvartalet. Det vil vi gerne hjælpe med at gøre bedre.

På denne workshop giver vi jer værktøjerne til at få det meste ud af jeres kundereferencer. Vi gennemgår interviewteknikker, der vil give målbar viden om kundens anvendelse af jeres løsninger. I lærer at anvende de interviews til at forbedre jeres relation til kunden og bruge dem som afsæt til at skabe mersalg.

I løbet af workshoppen, som kører over to dage, tager vi udgangspunkt i jeres kunder, og I lærer at:

  • Identificere målbare forbedringer hos jeres bedste kunder
  • Italesætte forretningsproblemer og positionere jeres virksomhed som samarbejdspartner
  • Igangsætte nye salgsmuligheder hos eksisterende kunder og forankre beslutningen i forretningen

Vi tilbyder ligeledes en analyse af jeres nuværende kundereferencer og kundeportefølje, for at afgøre om dette er den rigtige workshop for jer. Det giver en vurdering af forbedringspotentialet og et overblik over jeres mersalgspotentiale.

Jeg vil gerne vide mere.

Book et 20 minutters online møde med Christian Schönström-Lund

Herunder kan du læse mere om, hvordan en af vores deltagere på workshoppen med succes har anvendt mersalg i sin dagligdag

“Som Direktør for Opus Neo er det essentielt for mig at udvide vores forretning, og derfor fokuserer jeg meget på at udbygge min viden og mine kompetencer. Igennem tiden har jeg været på flere forskellige salgskurser, men ingen har været så givende som Salgets ABC. Tilmed gav det resultater allerede undervejs i forløbet, og jeg er nu ved at lukke en stor ordre, som jeg har kørt ifølge de principper, jeg har lært på uddannelsen. Det var selvfølgelig skønt at få bekræftet, at værktøjerne virker i praksis, og jeg ser meget frem til at anvende min nye viden til at skabe endnu flere resultater for fremtiden.”

Jan Zeuthen, Direktør, Opus Neo Se også referencehistorie her
Se flere referencer her