Forside Inspired Communication

Fra prospecting til præsentationsteknik. Vi udbyder en bred række af kurser, der afdækker salgsprocessen fra A-Z.

Vores forskellige kurser giver dig og dine sælgere mulighed for fokusere på det område, hvor I ønsker en forbedring. Se vores udbud her og læs mere under de enkelte kurser.

Vores salgskurser

Salgsstrategi

Salgsstrategi

Vi gennemgår jeres salgsstrategi og vurderer, hvor I kan skabe størst værdi i markedet. Vi identificerer jeres nøglekunder i forskellige segmenter, tilretter jeres Value Proposition og integrerer jeres strategi med salgsprocessen via skræddersyet salgstræning.

Vi sikrer, at salgsstrategien forankres internt i jeres organisation, optimerer jeres Opportunity Management og skaber et stærkt fundament for kontinuerlige forbedringer.

LÆS MERE HER

Fra sælger til rådgiver

Kommer dine sælgere ofte ud for prisdiskussioner? Er din salgscyklus længere end den bør være?

Det er bare et par af symptomerne på, at dine sælgere har svært ved at positionere værdien af dine løsninger. På vores salgsuddannelse lærer dine sælgere at indgå i værdiskabende samtaler og skabe langvarige kunderelationer med dine kunder. De får ny viden og værktøjer til at lukke salget og skabe succes.

LÆS MERE HER
Prospecting

Social Selling og Prospecting

Få nye kunder og accelerer jeres leadgenerering. I denne workshop hjælper vi jer både med at få bedre leads og forbedre jeres mødebooking.

I får både forståelse for Social Selling, hvordan I bedst anvender jeres fælles netværk, og hvordan I effektivt kan prækvalificere potentielle kunder, før I booker møder med dem. Vi sidder med, når I ringer, og vi hjælper jer med at komme i mål.

LÆS MERE HER
Mersalg

Mersalg

Står vækst øverst på jeres agenda? Så er mersalg den hurtigste vej. På denne workshop lærer I at arbejde struktureret med segmentering og mersalg og derigennem øge værdien af jeres kunderelationer.

Vi analyserer jeres kundebase for muligheder og definerer de kunder, der har størst potentiale. I får værktøjer til at øge jeres hitrate, skabe mere værdifulde ordrer og blive “Trusted Advisors” hos jeres kunder.

LÆS MERE HER
Prescriptive Selling og salg

Closing

Har dine sælgere udfordringer med at få lukket salget? Har I for mange leads, der går tabt i salgsprocessen? Måske ligger svaret i manglende overensstemmelse med kundens købsproces fra problemet opstår til der vælges en løsning.

På denne workshop fokuserer vi på Prescriptive Selling. I får større forståelse for jeres kunders købsprocesser, og I lærer at guide jeres kunder hurtigt og effektivt gennem købet.

LÆS MERE HER
Challenger sales go to market

Challenger workshop

På denne workshop lærer I at indgå i strategisk dialog med de rigtige mennesker i jeres kunders organisation.

I lærer at stille de svære spørgsmål og udfordre kundens forståelse af de udfordringer, I kan hjælpe dem med at løse. Gennem rollespil med erfarne salgstrænere sætter vi jeres sælgere i den varme stol og lærer dem at tænke klart under pres. Workshoppen for den analytiske og fagligt dygtige sælger.

LÆS MERE HER
Praesentationsteknik

Præsentationsteknik

Brænder dine sælgere igennem når det gælder? På denne workshop lærer de at adressere alle beslutningstagere, skabe ny indsigt og opfordre til handling.

Med fængende indledninger, strukturerede præsentationer og anvendelse af Story Telling lærer de at skabe effektive præsentationer. Vi optager dine sælgeres præsentationer og følger op med feedback og gode udviklingsråd til den enkelte deltager.

LÆS MERE HER
Salgskurser og Whiteboard Telling

Whiteboard Telling

På denne workshop lærer du at holde modtagerens fokus fra start til slut. Uden PowerPoint. Du lærer at tegne simple figurer og ikoner på whiteboardet, og du lærer at skabe mindeværdige  præsentationer.

Du lærer at inddrage publikum i dine præsentationer, og du får en ny sikkerhed foran whiteboardet. Vi optager alle dine præsentationer og følger op med individuel feedback og gode råd til at blive endnu bedre.

LÆS MERE HER

Er du i tvivl om hvad der er rigtigt for dig? Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Salgstræning

Referencer

Kontakt

 

Denne del af hjemmesiden drives af Inspired Communication,
CVR-nr: 33290047