Praesentationsteknik

Præsentationsteknik

Brænder dine sælgere igennem når det gælder? På denne workshop lærer de at personalisere deres salgspræsentationer, medtage alle beslutningstageres behov og skabe ny indsigt.

PERSONALISERING. INDSIGT. BESLUTNING.

Hvis du vil hjælpe dine sælgere med at skabe begejstring for jeres løsninger gennem en overbevisende præsentation, er dette kurset for dig og din virksomhed.

På kurset lærer i bl.a at:

  • Skabe indsigt og forretningsværdi
  • Fokusere på at løse problemer fremfor at sælge løsninger
  • Bruge storytelling til at personalisere jeres budskab og connecte med kunden
  • Flytte jeres kunder fra interesse til handling

Før kurset vurderer vi den bedste tilgang for jeres virksomhed, og vi optimerer kurset til jeres behov, så i får det bedste udgangspunkt for jeres fremtidige salgspræsentationer.

Jeg vil gerne vide mere.

Book et 20 minutters online møde med Christian Schönström-Lund

Læs hvordan vores deltagere gik fra workshoppen med mere selvtillid og gennemslagskraft i deres præsentationsteknik

Ferring Pharmaceuticals logo referencer

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i kurset Præsentationsteknik med Christian fra Inspired Communication. Jeg havde på forhånd høje forventninger til kurset, men jeg blev på ingen måde skuffet. Jeg oplevede Christian som en meget levende og yderst kompetent underviser som tog udgangspunkt i vores præsentationer og vores behov. Som en del af kurset fik vi til opgave at integrere forskellige præsentationstekniske elementer i vores originale præsentationer, og det var meget interessant at se, hvordan man med blot et par af Christians redskaber kunne formidle selv de mest tørre emner på en levende og spiselig måde. Jeg kan helt klart anbefale Præsentationsteknik til andre, og uanset hvilket præsentationsniveau man i forvejen befinder sig på, vil man efter min mening få stort udbytte af kurset.

Ulrich Høgstedt, Research Scientist and PhD Student, Ferring Pharmaceuticals
TDC logo referencer

Min oplevelse af selve kurset i præsentationsteknik var rigtig god. Har altid været nervøs for at stå og tale foran en forsamling, om det er så er 10 personer eller 50 personer. Kurset har lært mig nogle gode teknikker i forhold til, hvordan man bygger sin præsentation op. Men også gjort mig opmærksom på, at selv om man er nervøs, så betyder det ikke, at folk kan se det, når man præsenterer. Det har betydet meget, at man under dette kursus har fået feedback på både sin præsentation, men også hvordan man klarer det og det man kan ændre. Så en stor tak herfra til Christian for et rigtig godt kursus

Nikolaj Laursen, Solution Architect, TDC NetDesign Se også referencehistorie her
EG logo referencer
Utrolig effektivt præsentationskursus. Christian er en levende underviser og fantastisk dygtig til at sparre med kursisterne – og ikke mindst til at lære os at sparre med hinanden. Jeg troede faktisk ikke, at man kunne rykke sig så meget på så kort tid.
Nu glæder jeg mig til at prøve kurset af i praksis.
Anne Lund, Kundekonsulent, EG
EG logo referencer

At man på så kort tid kan få lyst til at droppe Power Point og lære at gøre sin præsentation levende – det kræver en dygtig og spændende underviser – det formår Christian. Han kan med få redskaber vise og udfordre en til at have lysten til at arbejde videre med udfordringen – et liv ud Power Point

Camilla Trier Wolbro, Kundekonsulent, EG