Micro Expressions EQ og Kropssprog

Succesfuld kommunikation med Micro Expressions og Kropssprog

Som Master Trainer i Micro Expressions & Body Language, underviser vi i at aflæse Micro Expressions (korte, ubevidste ansigtsbevægelser) & kropssprog i forskellige situationer. Vi lærer dig at anvende den viden til at forbedre din kommunikation indenfor bl.a. lederudvikling (EQ), interview- og forhandlingssituationer.

Hvad er Micro Expressions?

Micro Expressions er korte bevægelser i ansigtet der varer ca. 0.5 sekunder eller mindre, og som opstår ufrivilligt på grund af en følelse som man oplever i en specifik situation. De fleste mennesker kan ikke kontrollere disse muskelsammentrækninger uden at reagere ved at lave et subtilt ansigtstræk. Disse ansigtsbevægelser, som også kaldes Micro Expressions, er kategoriserede i syv universelle følelser; overraskelse, vrede, frygt, afsky, tristhed, glæde og foragt.

Kursus i kropssprog

” It’s how you looked when you said it, not what you actually said”

Forskning viser, at ens limbiske system (følelseshjernen) arbejder i et højere tempo end ens rationelle tankegang: udtryk og gestikulationer plejer derfor at fortælle sandheden om en persons følelser, inden man når at blive bevidst om udtrykket eller gestikulationen, og før man når at tilpasse ens adfærd. Hvordan mennesker reagerer, og hvad de føler indvendigt i kroppen, kan derfor blive tolket gennem kropssprog. De fleste mennesker er komplet ubevidste om deres kommunikation af kropssprog og vægten af dens betydning, på trods af at det er velkendt, at den største del af den kommunikation, man har i en face-to-face situation, foregår gennem de non-verbale tegn – kropssprog.

På vores kursus i Kropssprog får du den seneste viden inden for non-verbal kommunikation, og du lærer hvordan du kan blive bevidst om din egen og andres kropssprog, samt den non-verbale kommunikation, du oplever omkring dig. Vil du forhøje din EQ og blive bedre i forhandlingssituationer, blive en bedre leder eller en mester i teamwork? Så er dette kursus noget for dig.

Læs mere om Micro Expressions & Kropssprog for ledelse og sælgere her: