Salgsstrategi

Synergi mellem strategi og salg

Når du arbejder sammen med os om salgsstrategi, bringer du din markedstilgang i overensstemmelse med din strategi, og du får udviklet en dynamisk salgsproces, der er skræddersyet til dine kunders behov og udfordringer.

Best Practice Salgsstrategi

90% af selv velformulerede og velplanlagte strategier overlever ikke mødet med virkeligheden, og I arbejdet med vores kunder ser vi ofte en af de vigtigste årsager til denne statistik: Ledelsen opsætter ikke klare rammer for, hvordan deres virksomhed skal konkurrere i markedet; salgsafdelingerne sælger til vidt forskellige segmenter fra den ene dag til den anden, og den gensidige kommunikation er enten begrænset eller præget af misforståelser.

Vi tilbyder dig to muligheder indenfor salgsstrategi og salgsledelse:

  1. Deltag i vores forskningsbaserede Assessment, som måler din virksomheds modenhed indenfor værdibaseret salg. Målingen er udviklet i samarbejde med forskere fra CBS og Tampere University og tager kun 5 minutter at udfylde. Efter du har udfyldt målingen, sender vi dig en visuel fremstilling af din virksomheds kompetencer indenfor det værdibaserede salg. Vi tilbyder også personlig feedback på testen, som du kan booke via nedenstående link.
  2. Book et online møde om salgsstrategi: Når du samarbejder med os om din salgsstrategi, starter vi med at måle jeres nuværende modenhedsniveau. Vi taler om jeres mål, og hvor I har opnået jeres bedste resultater. Derefter udfører vi kvantitative og kvalitative kundeundersøgelser, som hjælper jer med at udbygge og gentage jeres succeser. På baggrund af den data udarbejder vi sammen en plan for, hvordan I for fremtiden skal gå til markedet, og hvordan jeres salgsafdelinger skal omsætte strategi til handling. Dernæst træner vi sælgerne i at levere den rådgivning og værdi, jeres kunder har brug for, og vi følger op for at måle resultaterne og korrigere jeres salgsproces i henhold til de erfaringer, I gør jer. Til højre kan du downloade vores e-bog, som beskriver de vigtigste kompetencer indenfor værdibaseret salg og giver dig indblik i det gennemsnitlige modenhedsniveau for danske virksomheder.

Download e-bog om salgsstrategi

Vil du vide mere om Best Practice indenfor salgsstrategi? Med denne guide kommer du godt i gang.

Kontakt

Denne del af hjemmesiden drives af Inspired Communication,
CVR-nr: 33290047