Inspired Communication Forside

Succes med salg og ledelse

Vores undervisning er baseret på mange års erfaring med salg- og ledelsesudvikling i både store og mindre virksomheder. Alle vores workshops og undervisningsforløb baserer sig på anerkendt forskning fra førende universiteter, tidsskrifter og virksomheder, og med praktiske og virkelighedsnære øvelser hjælper vi vores deltagere med at implementere den nye viden i deres hverdag.

Portræt Christian Schönström-Lund
portræt Hanna Schönström-Lund

Kontakt os i dag

Christian Schönström-Lund er uddannet Cand.Soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School og Carlsson School og Management. Christian har arbejdet med rådgivende salg og forretningsudvikling i 10 år, først hos IBM, og derefter i regi af IC siden 2011.

Ved siden af arbejdet med vores kunder har Christian udviklet det første kursus i rådgivende salg på CBS – “Business to Business Sales and Relations management” – hvor han stadig underviser. Yderligere har han udviklet kurset “Strategisk Salgseksekvering”, som han afholder for CBS Executive. Hos Inspired Communication har Christian bl.a. undervist sælgere, konsulenter og ledere fra virksomheder som IBM, KPMG, EG, Nets, BWSC og Symantec. Du kan kontakte Christian på telefon 28350817 eller mail csl@inspiredcommunication.dk

Hanna Schönström-Lund er uddannet Cand.Merc. i Human Resources Management fra Copenhagen Business School og Carlson School of Management, University of Minnesota. Hun har arbejdet med ledelses- og personaleudvikling og HR i over 10 år med erfaring fra både store, etablerede virksomheder og start-up’s.

Hanna er uddannet Master Trainer i Micro Expressions & Body Language for Center for Body Language, men arbejder nu selvstændigt med at inddrage denne viden i hendes udvikling af ledere, teams og medarbejdere. Hendes primære fokus er at arbejde med Emotional Intelligence (EQ) indenfor ledelsesudvikling.

Hanna er certificeret i forskellige personprofiler, teamprofiler,  logiske tests, teamudvikling, konflikthåndtering og 360-graders undersøgelser, som hun også anvender i sit arbejde med ledere, medarbejdere og teams. 

Udover rene ledelses- og talentudviklingsopgaver arrangerer Hanna kickoffs, ledelsesworkshops og team building sessioner på Hotel Sekelgården i Ystad. Her opbygger hun rammerne og indholdet for ledelses/teammøder, hvor hun også står for faciliteringen af møderne. Du kan kontakte Hanna på telefon 31536781 eller mail hsl@inspireddevelopment.dk

Siden www.inspiredcommunication.dk drives af to uafhængige konsulentvirksomheder:

Inspired Communication
CVR 33290047

Inspired Development
CVR 38824341