Human Resources Services

Har I brug for en hånd til HR opgaver? 

Har I en “start-up” virksomhed, som er vokset meget det sidste stykke tid eller har gode udsigter til at vokse? Mangler I en HR funktion men er ikke kommet dertil hvor I kan ansatte en fuldtids HR medarbejder? Eller måske har jeres HR afdeling alt for travlt og har brug for hjælp med nogle specifikke HR opgaver?  

Vi er her for at hjælpe jer. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning som passer til jeres situation.

VI STYRKER DIN HR AFDELING PÅ FLERE KERNEOMRÅDER

Salgsstrategi

Rekruttering

Vi hjælper jer igennem rekrutteringsprocessen fra A-Z, så I kan tiltrække og udvælge de kandidater, der passer til jeres virksomhed. Vi hjælper blandt andet med at afdække de specifikke kompetencebehov relevante for jer, udvikle personlighedstests/logisk tests, rollespil samt referencetagning.

Performance Management

Ens virksomhedskultur skal engagere og inspirere medarbejdere til at præstere. Vi kan hjælpe med at realisere jeres strategi blandt andet gennem medarbejderudviklingssamtaler (MUS), check-in’s, tilfredshedsundersøgelser og 360 graders undersøgelse af jeres ledere.

Overtalelsesevne Forside

Ledelsestræning

Mangler i specifikke værktøjer til at klæde jeres ledere bedre på til den daglige lederrolle?
Vi kan hjælpe jeres ledere med at indføre best practices, one2one samtaler, og check-in samtaler i virksomheden. Derudover kan vi træne dem i interviewteknikker, coaching, konfliktløsning, præsentationscoaching og time management.

Salgsstrategi

HR politikker og guidelines

Trænger I til at udbygge jeres værdigrundlag og etablere klare rammer for jeres medarbejdere? Vi laver personalehåndbøger, interne guidelines og standarder for arbejdspladsen i forhold til uddannelse, og håndtering af stress og langtidssygemeldelse.

Coaching

Vi hjælper den enkelte medarbejder med at udvikle kompetencer til at håndtere det daglige arbejdsmiljø. Vi kan blandt andet hjælpe ved konflikter, stress, samarbejde, kommunikation, emotionel intelligence og time management. Derudover kan vi hjælpe jeres medarbejdere med præsentationscoaching.